036-2911578    info@prolympiaakademin.se Log-in

Idrottens talarforum

Johan Fallbys expertisområde är idrottspsykologi och grundutbilad KBT psykoterapeut, men även en bakgrund som tidigare landslagsspelare i pingis TiHar bland annat arbetat på Svenska Fotbollförbundet i cirka 10 år med tränarutbildning, spelarutbildningsplaner, dam- samt ungdomslandslagen, lag- och individuell rådgivning samt forskning i samarbete med Högskolan i Halmstad. Utöver det tidigare även samarbetat med Djurgårdens IF och Halmstad BK i fotbollsallsvenskan som idrottspsykologisk rådgivare. Skrivit flera böcker och forskningsrapporter inom det idrottspsykologiska området. Idag heltidsanställd av fotbollföreningen FC Köpenhamn som ansvarig över de idrottspsykologiska delarna i föreningens A-lag samt School of excellence (ungdomsakademin).

 

Områden som kan belysas av Johan under en föreläsning är: lärande och träning i idrott (exempelvis teknikträning), ledarskap, att bygga en prestationsmiljö, att bygga ett lag, karriärövergång eller psykologiska träningsmetoder.

Även KBT-relaterade frågor som exempelvis samtalsmetodik, organisationsutveckling eller beteendeförändring finns att välja bland som ämnen.

Varmt välkommen med din förfrågan!